#

Компанія SOCAR відновила зруйновану загарбниками школу в Ірпені, - УНІАН (ВІДЕО)

03.09.2022 16:30
Компанія SOCAR відновила зруйновану загарбниками школу в Ірпені, - УНІАН (ВІДЕО)
Фото з місця подій

Компанія SOCAR Energy Ukraine у рамах проєкту "SOCAR. Україна. Разом" відновила пошкоджену ірпінську школу №12 імені Заріфи Алієвої

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на інформаційне агентство "УНІАН".

На День знань, 1 вересня, учні пішли до відремонтованої школи №12. Як повідомляє "УНІАН", школа має новий дах, вікна та вітражі. У закладі оновили фасад, відремонтували класи, кабінети та спортзал, який найбільше постраждав від вибуху. Також встановили санвузли у бомбосховищі.

Директор мережі SOCAR Ігор Орлов зазначив:

Для нас велика радість повернути дітям можливість навчатися в стінах рідної школи. Для SOCAR справа честі підтримувати Україну та українців у будь-які часи, а особливо – зараз, коли так багато руйнувань й багато хто потребує допомоги.

Міський голова Ірпеня Олександр Маркушин також прокоментував відбудову атакованого окупантами навчального закладу:

Ми вдячні компанії SOCAR за долучення до відновлення нашого міста й школи №12 зокрема. Тепер діти мають змогу розпочати новий навчальний рік, як належить – у гарному відремонтованому приміщенні.

Голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк зауважив, що Ірпінь розпочав співпрацю з компанією SOCAR ще 2014 року. Він сказав:

З того часу український менеджмент компанії показав приклад ефективного державно-приватного партнерства та міцної україно-азербайджанської дружби. Переконаний, що це тільки початок великої історії співпраці

Нагадаємо, що начальник Управління освіти та науки ІМР Олег Білорус розповів, як працюють дитсадки в Ірпінській громаді.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook