#

Конфлікт у Рокитному: депутат погрожував розправою та переслідував місцевого мешканця

19.07.2023 16:00
Конфлікт у Рокитному: депутат погрожував розправою та переслідував місцевого мешканця
Потерпілий

У понеділок, 17 липня, у Рокитному стався конфлікт за участі бізнесмена та депутата Рокитнянської ТГ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Рокитне" у Facebook.

Мешканець Рокитного розповів, що за присутності його 12 річної доньки, депутат почав йому погрожувати, переслідував та спричиних ДТП.

Також чоловік розповів про передісторію конфлікту. Так, мешканець звернувся до обмінника валют у Рокитному, де він напередодні обміняв гривневу валюту в іноземну валюту. Чоловік хотів поміняти в обміннику назад частину іноземної валюти в гривню, на що касир відмовився приймати валюту.

Місцевого мешканця ця ситуація обурила, на що він викликав поліцейських Рокитного для написання заяви щодо відмови прийняти іноземну валюту, яку ж за якого словами йому обміняли на передодні.

За матеріалами аудіозапису та за показами потерпілого було з’ясовано, що на місце події приїхав власник обмінника валют та почав погрожувати заявнику. Також на відео в один момент було чути звук гальмування авто та удар, що призвів до ДТП.

За показами потерпілого, його переслідував місцевий депутат Володимир Омелян.

У коментарях до публікації Білоцерківське райуправління поліції повідомило, що за цим фактом вже зареєстровано звернення до Інформаційного порталу Національної поліції та розпочато перевірку.

Нагадаємо, що у місті Сквира, що знаходиться у Білоцерківському районі, сталася неприємна ситуація на одному з судових засідань.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook