#

Космолот реєстрація: способи створення акаунту

30.08.2023 16:31
Космолот реєстрація: способи створення акаунту

Українська гемблінгова платформа стала першим казино, яке отримало ліцензію від КРАІЛ, проте для можливості гри на реальні гроші Космолот реєстрація постає обов'язковим пунктом для виконання

Цей матеріал допоможе користувачу розібратись у питаннях створення облікового запису та надасть коротку інструкцію.

Космолот реєстрація: акаунт через email

Якщо говорити про основні способи реєстрації на обговорюваному майданчику, то тут вони доволі стандартні. Один із них є активація акаунту із використанням електронної пошти. Даний метод дозволяє доволі швидко розпочати гру. Ось який вигляд має увесь процес:

  1. Відкрити офіційний сайт – треба перейти на головну сторінку платформи та знайти кнопку "Реєстрація".
  2. Ввести свої дані – необхідно вибрати варіант зареєструватися в Космолоті через email та ввести дійсну адресу електронної пошти. Далі залишається вигадати надійний пароль, а також засвідчити свій вік та згоду Правилами та Умовами майданчика.
  3. Завершити створення обліковки – заповнивши всі необхідні поля слід просто натиснути на кнопку “Зареєструватися” і формування акаунта буде завершено.
  4. Заповнити особисту інформацію – коли поціновувач азарту успішно активував обліковий запис, то йому буде запропоновано заповнити інформацію про себе, таку як ім'я, прізвище, дату народження тощо.

Реєстрація в Космолот за допомогою номеру телефона

Другий стандартний спосіб утворення акаунту вимагає використання актуального мобільного номеру. Послідовність дій майже однакова з аналогічним способом через email. Проте, про всяк випадок, ось коротка інструкція:

  1. Обрати варіант "Телефон" – на сторінці реєстрації треба опцію із використанням мобільного номеру.
  2. Заповнити необхідні поля – вказати актуальну інформацію (телефон, придумати пароль) та перемкнути бігунок згоди з користувальницькою угодою та підтвердженням віку.
  3. Ввести код – для того, щоб реєстрація в Космолот була успішно завершена, треба вказати спеціальний набір символів, який остаточно активує обліковий запис.

Далі, за аналогією алгоритму із використанням email, варто заповнити анкету особистих даних в налаштуваннях профілю.

Два вищеописані методи є найпоширенішими способами реєстрації, які можуть запропонувати більшість гемблінгових майданчиків. Саме тому, навіть початківець зможе інтуїтивно розібратись у цьому процесі.

Інші способи реєстрації на платформі

Попри те, що зареєструватися в Космолоті із використанням пошти чи телефону нескладно, є ще більш оперативний спосіб завести акаунт на сайті оператора. Мова йде про створення облікового запису через акаунт у соціальній мережі.

Наразі користувачі мають можливість пройти процес активації профілю через акаунт в Google. Достатньо просто обрати пункт “Реєстрація” та знайти значок Гугла у новому вікні. Після цього необхідно лише синхронізувати обліковки й можна розпочинати гру.

Загалом, Космолот реєстрація передбачає декілька способів формування нового акаунту. Можна обрати оптимальний та перейти до поповнення ігрового рахунку. Проте, не слід також забувати, що для виведення виграних коштів клієнту платформи обов’язково потрібно буде пройти верифікацію особистості.


Джерело: https://cardmates.ua/

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: