#

Мережа "АТБ" обмежує продаж товарів соціальної групи

28.02.2022 18:57
Мережа "АТБ" обмежує продаж товарів соціальної групи
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що 28 лютого в усіх магазинах мережі "АТБ" введуть обмеження на продаж товарів соціальної групи

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Економічна Правда".

У повідомленні говориться наступне:

Компанія "АТБ-маркет" з 28.02.2022 вводить в усіх магазинах торговельної мережі "АТБ" обмеження щодо продажу соціальної групи товарів одному покупцю. Таке рішення компанія ухвалила для запобігання створенню штучного дефіциту та ажіотажу у зв’язку з воєнним станом.

Такі продукти, як хліб, батони, крупи, цукор, сіль, макаронні вироби, олія будуть відпускатися в кількості не більше двох одиниць в одні руки.

Також у повідомленні говориться, що мережа "АТБ" працює у посиленому режимі. Магазини, розташовані в зоні безпосередніх бойових дій, закриваються, але при стабілізації ситуації вони продовжують свою роботу.

Ще зауважується, що основні зусилля компанії спрямовані на виконання своєї головної місії - забезпечення населення продуктами харчування і товарами першої необхідності.

Нагадаємо, що т. в. о. міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Руслан Стрілець заявив, що Україна готує позов до Міжнародного суду ООН для повної компенсації шкоди, нанесеної довкіллю, унаслідок влучення російської ракети у нафтобазу у селі Крячки на Васильківщині.

Читати "Моя Київщина" у Facebook