#

Мережу АЗС "БРСМ-Нафта" запідозрили у фінансуванні російського вторгнення (ФОТО)

23.02.2022 18:00
Мережу АЗС "БРСМ-Нафта" запідозрили у фінансуванні російського вторгнення (ФОТО)
Фото з мережі інтернет

Народний депутат Михайло Бондар звернувся до СБУ з проханням перевірити дані про фінансування мережею "БРСМ-Нафта" російського вторгнення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Михайла Бондара.

Депутат зауважив, що останнім часом у російських ЗМІ з'явилися публікації на підтримку компанії та її власника Андрія Біби. У цих матеріалах нібито відзначається участь мережі в фінансуванні дій, спрямованих на розвиток "русского мира".

Зокрема мова про виділення коштів на "Партію Шарія", діяльність церкви Московського патріархату, протести проти візиту Вселенського патріарха Варфоломія. АЗМ мережі "БРСМ-Нафта" розташовані в багатьох населених пунктах Київщини.

Розгорнутий матеріал "Моєї Київщини" про компанію "БРСМ-Нафта" можна прочитати тут. Після публікації цього матеріалу ТОВ "ЄВРО СМАРТ ПАУЕР", що здійснює реалізацію пального під торговою маркою "БРСМ-Нафта", надіслав нашому видавництву претензію щодо видалення недостовірної інформації про функціонування мережі АЗС на Київщині. 

Нагадаємо, що у Переяславі споживачі АЗС "Shell" викрили схему обману, за якої шахрай телефонує автомобілістам-клієнтам місцевої автозаправної станції з пропозицією придбати талони на пальне за вигідною ціною.

На зображенні може бути: 2 людини

Читати "Моя Київщина" у Telegram