#

Міська влада звернулася до білоцерківців із приводу можливого вторгнення РФ (ВІДЕО)

15.02.2022 09:15
Міська влада звернулася до білоцерківців із приводу можливого вторгнення РФ (ВІДЕО)
Микола Бабенко та Дмитро Киришун

Народний депутат Микола Бабенко та секретар Білоцерківської міськради Дмитро Киришун звернулися до жителів міста, у зв’язку із можливістю повномасштабного війського наступу з боку Росії

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на YouTube-канал "KROKUS.TV".

Микола Бабеко закликав громадян зберігати спокій та не піддаватися паніці, а також, виконувати ту роботу, яку кожен громадянин виконує щодня на своєму робочому місці.

Дмитро Киришун звернувся до земляків:

Не сійте паніку, менше звертайте увагу на те, що відбувається у телевізорі, живіть реальним життям. Міська рада та Міськвиконком у повному складі перебувають у місті та контролюють ситуацію.

Секретар міськради повідомив, що наразі формується батальйон територіальної оборони. Тому, кожен, хто захоче вступити до нього, може звертатися за адресою: Ярослава Мудрого, 2.

Також, Дмитро Кришун зазначив, що буде скликана позачергова сесія міськради, на якій мають прийняти програму із підтримки територіальної оборони Білої Церкви. Згідно цієї програми, будуть виділені кошти на закупівлю усього необхідного спорядження.

Микола Бабенко запевнив:

Ніхто нікуди тікати не буде, і будемо забезпечувати життєдіяльність міста.

Нагадаємо, що у Білій Церкві відбулася зустріч рієлторів із керівництвом всеукраїнської громадської організації СФНУ (спілка фахівців з нерухомого майна України).


Читати "Моя Київщина" у Telegram