#

Рієлтори Білої Церкви об’єднуються у професійну спілку (ФОТО)

14.02.2022 19:00
Рієлтори Білої Церкви об’єднуються у професійну спілку (ФОТО)
Ігор Коча

У суботу, 29 січня, в театрі імені Саксаганського у Білій Церкві відбулася зустріч рієлторів із керівництвом всеукраїнської громадської організації СФНУ (спілка фахівців з нерухомого майна України)

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Відбулася непересічна подія, яка вплине на подальший розвиток ринку нерухомості  Білої Церкви. Професіонали  ринку нерухомості, рієлтори  провели тематичну зустріч із керівництвом всеукраїнської громадської організації СФНУ. Присутні рієлтори під час зустрічі дійшли спільної мети – вивести послугу рієлтора для клієнта на новий професійний рівень. Саме професійне громадське об'єднання таке, як СФНУ, після відкриття представництва в Білій Церкві, буде займатись навчанням, підвищенням  кваліфікації, сертифікацією спеціалістів ринку нерухомості.

Під час зустрічі президент СФНУ Віктор Несин акцентував увагу своїх колег на новинах у зміні Законодавства України щодо нерухомості та оподаткування пов’язаного з купівлею та продажем нерухомого майна. Також предметно піднімалися питання щодо існуючого законопроєкту про рієлторську діяльність та всі нюанси пов'язані з цим, які так чи інакше вплинуть як на якість рівня надання послуги рієлторами клієнту, так і на законодавче врегулювання цієї послуги.

Спільнота рієлторів Білої Церкви була задоволена рівнем професійної дискусії з колегами  зі столиці, намічені конкретні плани щодо реєстрації осередку СФНУ в місті Біла Церква та попередній графік плану заходів щодо підвищення кваліфікації спеціалістів з агентств нерухомості.

Організатором заходу виступив відомий в Білій Церкві громадський активіст, директор агентства нерухомості "Будмайстер", Ігор Коча.  

Новообраний керівник Спілки Ігор Коча у коментарі журналісту МК зазначив:

Ідея активізації професійного середовища ріелторів Білоцерківщини пов'язана з підготовкою відповідного Закону України "Про рієлторську діяльність'',який чітко визначить вимоги до фахівців з нерухомості. Також відповідно проєкту Закону кожен рієлтор має здати відповідний фаховий іспит та отримати сертифікат для своєї легальної діяльності.

Ігор Коча впевнений, що усе це, звичайно в сукупності, змінить правила роботи на ринку нерухомості у бік покращення для отримувачів послуг від рієлтора. Він звернувся:

Тож запрошуємо колег приєднатися до лав нашої професійної спільноти та вдосконалюватися і навчатися разом з нами!

Нагадаємо, що "Роллтон" планує інвестувати 100 млн доларів у розширення свого заводу в Білій Церкві.



Читати "Моя Київщина" у Facebook