#

На Білоцерківщині поліцейські протягом тижня виявили 13 фактів продажу алкоголю

24.03.2022 17:50
На Білоцерківщині поліцейські протягом тижня виявили 13 фактів продажу алкоголю
Фото з місця події

Протягом тижня поліцейські Білоцерківщини продовжують виявляти підпільних виробників та реалізаторів алкоголю

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Національну поліцію  Київської області, поліцейські виявили близько двох тонн алкогольних, слабоалкогольних напоїв, пива, самогону, продукції бродіння працівники поліції вилучили у громадян та підприємців.

23 березня в одному із торгових закладів Білої Церкви поліцейські зафіксували продаж алкоголю місцевій мешканці. У приміщенні було виявлено та вилучено різні ємності з алкоголем, об'ємом від 2 до 50 літрів. Подібні ємності поліцейські вилучили в торговому приміщенні на Піщаному масиві.

Крім цього алкогольні напої поліцейські виявили та вилучили в магазинах та у громадян по вул. Леваневського, Героїв Крут, Сломчинського, бул. Олександрійському та на Критому ринку в Білій Церкві.

Поліцейські Тетієва знищили майже 200 літрів самогону, продукції бродіння та сурогату під час рейду в Росішках. Правоохоронці Володарки поспішали на виклик про вчинення домашнього насилля, де виявили та ліквідували 30 літрів домашньої оковитої.

У Матюшах поліцейські відділу реагування патрульної поліції у місцевого жителя якого в вилучили понад 100 літрів спиртного.

Нагадаємо, що у Гостомелі наші військові проводять зачистку від російських солдатів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook