#

На Бородянщині намагаються виселити надвір багатодітну сім’ю

08.02.2021 13:40
На Бородянщині намагаються виселити надвір багатодітну сім’ю
Фото з мережі інтернет

Стало відомо, що у селищі Немішаєве, що на Бородянщині, забудовник намагається виселити з квартири багатодітну родину

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Київщина online" у Facebook.

Розповідають, що ця сім’я придбала квартиру за договором переуступки паю з поетапною оплатою та отриманням свідоцтва про право власності із забудовником. Проте зараз, за словами сім’ї, їм штучно унеможливили подальшу виплату. Через це забудовник звернувся до суду.

На даний час за квартиру уже сплачено понад 20 тисяч доларів, проте тепер озвучено погрози про виселення боржника і всієї її сім’ї, в тому числі дітей, про що свідчить офіційна заява адвоката.

У Бородянському районному відділі державної виконавчої служби перебуває виконавче провадження з примусового виконання про виселення згаданої родини. Проте, станом на сьогодні юридичні факти, що покладено в основу судових рішень про виселення припинились на підставі інших судових рішень, що набрали законної сили. Але виконавча служба на ці обставини не реагує, – розповідають в дописі.

На Родину вчительки з Немішаєва, де є троє неповнолітніх дітей, випала тяжка доля. Днями їх намагалися примусово виселити з квартири без надання іншого житлового приміщення. Залишитися за місцем проживання родині допомогло втручання місцевої влади та ЗМІ.

Як повідомляє Немішаєвська громада, на 19 лютого 2021 року призначено засідання суду про визнання виконавчого листа таким, що не підлягає виконанню. На засідання запрошують ЗМІ та громадськість. Ситуація  на постійному контролі місцевого керівництва.

Нагадаємо, що на території села Заворичі Броварського району забудовник зводив зерносховище тане сплачував до бюджету селища кошти пайової участі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook