#

На Бучанщині чоловік врятував сусідського хлопчика від пожежі (ФОТО)

13.06.2022 14:00
На Бучанщині чоловік врятував сусідського хлопчика від пожежі (ФОТО)
Фото з місця подій

Учора, 12 червня, у селі Михайлівка-Рубежівка чоловік врятував із пожежі сусідського 9-річного хлопчика

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Головне управління ДСНС України у Київській області" у Facebook.

Зазначимо, що пожежа виникла в приватному двоповерховому житловому будинку на вулиці Хрещата.

Сусід Валерій побачив, як із-під покрівлі сусідського будинку йде дим, а у вікні однієї з кімнат стоїть маленький хлопчик та кличе на допомогу. Чоловік підбіг до будинку та, скориставшись дерев’яною драбиною, зміг дістатись до вікна та евакуювати хлопчика на свіже повітря. 

Мама малечі в цей час займалася господарськими роботами на прибудинковій території, та навіть не підозрювала, що вдома коїться лихо. Завдяки небайдужому сусіду, ця історія закінчилася щасливо.

На місце події було направлено особовий склад 36-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Ірпінь та 52-го Державного пожежно-рятувального посту сел Ворзель. 

По прибуттю рятувальники встановили, що з вікна однієї з кімнат на другому поверсі житлового будинку йде дим. Вогнем було знищено телевізор, стіл, пошкоджено внутрішнє облицювання стін житлової кімнати. 

Нагадаємо, що 11 червня в Київській області виявили та оглянули 1315 тіл вбитих росіянами мирних жителів, ще понад 300 осіб зараз вважаються зниклими безвісти.



Читати "Моя Київщина" у Facebook