#

На Чемпіонаті Європи з веслування на байдарках успішно виступили обухівські спортсмени

02.07.2024 16:41
На Чемпіонаті Європи з веслування на байдарках успішно виступили обухівські спортсмени
Фото з місця події

У Братиславі з 27 по 30 червня пройшли змагання Чемпіонату Європи з веслування на байдарках та каное серед юніорів та молоді до 23 років, де у складі збірної України змагалися спортсмени з Обухова та Українки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Обухів first!

Протягом чотирьох змагальних днів молоді спортсмени з 36 європейських країн боролися за медалі. Гарні результати показали спортсмени Обухівщини.

  • Лука Попелюк у складі юніорської байдарки-четвірки: Давид Лупін / Максим Пятковський /Данііл Думанський / Лука Попелюк - бронзові призери Чемпіонату Європи серед юніорів.
  •  Лука Попелюк зі своїм напарником Давидом Лупіним фінішували четвертими у заїзді юніорських байдарок-двійок.
  • Даниїл Платаш - на 4 місці серед найсильніших спринтерів Європи віком до 23 років у змаганнях на байдарці-одиночці на дистанції 200 м.

Гарний результат для такого рівня змагань показала і дебютантка чемпіонату Варвара Семикіна. У Центрі олімпійської підготовки зауважили, що участь українських дівчат у фіналах континентальних змагань саме в одиночках є великою рідкістю, тож цілком можна кваліфікувати виступ нашої юної спортсменки, яка зайняла 6-е місце, як величезний успіх.

Нагадаємо, що після завершення змагань Кубка світу з веслування на байдарках та каное (Польща) і Чемпіонату Європи з веслування на байдарках та каное (Угорщина) з нагородою повернулася фастівчанка Наталія Докієнко.

Читати "Моя Київщина" у Facebook