#

На Фастівщині відбулося відкриття проєкту "Безпечна та розумна школа"

27.09.2021 10:20
На Фастівщині відбулося відкриття проєкту "Безпечна та розумна школа"
Фото з місця події

У селі Путрівка Фастівського району відбулося відкриття пілотного проєкту "Безпечна та розумна школа"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Фастівське районне управління поліції"  у Facebook.

Ювенальні поліцейські Головного управління Національної поліції в Київській області, поліцейські Фастівщини, працівники патрульної поліції та представники Міністерства освіти долучилися до однієї із грандіозних подій.

Під час зустрічі правоохоронці Фастівського районного управління поліції роз’яснили учням про негативні наслідки вживання спиртних напоїв, наркотичних речовин та тютюнопаління, як запобігти булінгу та звернули увагу на поведінку у громадських місцях та навчальному закладі, недопущення пропусків уроків без поважних на те причин.

Інспектор розповіла учням про найбільш поширені правопорушення і злочини серед дітей і підлітків та про відповідальність неповнолітніх і їхніх батьків за вчинення цих злочинів.

Нагадаємо, що 22 вересня у місті Фастів пройшла робоча зустріч з суб’єктами аквакультури, орендарями водних об’єктів та представниками об’єднаних територіальних громад.

Читати "Моя Київщина" у Telegram