#

На Фастівщині визнали недійсним тендер із реконструкції лікарні

30.06.2022 09:40
На Фастівщині визнали недійсним тендер із реконструкції лікарні
Фото з мережі Інтернет

Завдяки прокуратурі на Київщині визнано недійсним тендер із реконструкції корпусу Фастівської центральної районної лікарні на суму майже 9 млн грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу прокуратури Київської області. 

Господарський суд Київської області задовольнив позов Фастівської окружної прокуратури та визнав недійсним договір підряду, який фінансувався за рахунок коштів фонду боротьби з коронавірусною інфекцією COVID-19.

За результатами процедури закупівлі між "Фастівська центральна районна лікарня" та товариством із обмеженою відповідальністю укладено договір підряду на реконструкцію корпусу лікарні. Загальна вартість робіт становила майже 8,8 млн грн.

Однак, під час вивчення тендерної документації прокурори виявили що підрядник надав недостовірні відомості та документи на підтвердження наявності автомобільної й будівельної техніки. Фактично ж вона була відсутня в останнього.

У суді прокурори довели, що переможець відкритих торгів та замовник закупівлі не дотримались вимог тендерної документації та вимог Закону України «Про публічні закупівлі».

Нагадаємо, що мешканцю Київщини повідомили про підозру за створення схеми вербування та переміщення жінок за кордон для сексуальної експлуатації.

Читати "Моя Київщина" у Telegram