#

На Київщині очистили узбіччя доріг, які перетворилися на сміттєзвалище (ФОТО)

07.07.2020 17:40
На Київщині очистили узбіччя доріг, які перетворилися на сміттєзвалище (ФОТО)
Фото з місця події

Водії, мешканці прилеглих до автодоріг населених пунктів та котеджних містечок продовжують систематично вивозити побутові відходи та будівельне сміття в смуги відводу та на майданчики для відпочинку 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Служба автомобільних доріг у Київській області" у Faсebook.

Сьогодні підрядники прибирають сміття біля зупинок, автопавільйонів та на майданчиках відпочинку доріг державного значення М-03 Київ–Харків–Довжанський ( км 61) та Н-08 Бориспіль–Дніпро–Запоріжжя– Маріуполь.

Служба автомобільних доріг у Київській області звертає увагу громадськості, водіїв та жителів населених пунктів на необхідності дотримання правил поводження з відходами у смугах відводу автомобільних доріг, на узбіччях, зупинкових комплексах та місцях відстою автотранспорту. А також вчергове акцентуємо увагу на тому, що дорога - не сміттєзвалище, а підрядні дорожні організації не є підприємствами по утилізації та переробці відходів. Основним завданням дорожніх підприємств є забезпечення безпечних та безперебійних умов дорожнього руху, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що за місяць відпрацювання патрульні виявили 6507 порушень ПДР вчинених водіями, пішоходами та велосипедистами. 


Читати "Моя Київщина" у Facebook