#

На Київщині "прикрили" аж шість нічних закладів за два дні (ФОТО, ВІДЕО)

14.07.2020 09:48
На Київщині "прикрили" аж шість нічних закладів за два дні (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця події

Протягом вихідних правоохоронці Київщини закрили шість нічних закладів у Броварах, Білій Церкві, Василькові, Вишгороді та на Обухівщині, у селищі Козин, за порушення карантину

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Зауважимо, що близько першої години ночі порушення карантину правоохоронці виявили у місцевому нічному клубі. Такі ж порушення роботи нічного закладу задокументували й у Броварах.

Окрім цього, у ресторан-караоке та розважальний заклад у Білій Церкві не припинили роботу і о третій годині ночі продовжили свою роботу.

Аналогічні порушення задокументували й правоохоронці Вишгорода, де о другій ночі виявлено роботу місцевого кафе.

Крім того, як повідомлялось раніше, порушення роботи нічного клубу виявили працівники Обухівського відділу поліції під час профілактичного рейду, де всупереч карантинним обмеженням, розважальний заклад у селищі Козин, продовжив роботу після 22-ї години. Також у цьому закладі  персонал та понад пів тисячі відвідувачів знаходились без засобів індивідуального захисту.

Наразі усім порушникам загрожує штраф від 34 до 170 тис грн.  

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з Кабінетом Міністрів наголосив, що не дозволить винуватцю ДТП на Старообухівській трасі, де загинула майже вся сім’я, якимось чином уникнути відповідальності



Читати "Моя Київщина" у Telegram