#

На Київщині "Укренерго" вводить екстрені відключення електрики через нову атаку рф

27.10.2022 14:50
На Київщині "Укренерго" вводить екстрені відключення електрики через нову атаку рф
Фото з мережі Інтернет

Держенергокомпанія НЕК "Укренерго" вводить безпрецедентні екстрені обмеження електропостачання у Києві та Київській області у зв’язку із обстрілом енергетичної інфраструктури регіону сьогодні, 27 жовтня

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" за покликанням на пресслужбу Київської ОВА.

Після нового обстрілу ворогом енергетичної інфраструктури Київщини, з ладу виведена низка критичних об’єктів. Через це у в Києві та області виник дефіцит потужності в розмірі 30% споживання. Щоб не допустити повного знеструмлення столиці та центральних регіонів України "Укренерго" вводить екстрені обмеження на невизначений термін.

Наголошують на тому, що нещодавно складені графіки відключень світла більше не актуальні. Найближчими днями у Київській області будуть застосовані більш жорсткі й тривалі відключення електропостачання.

Жителів регіону закликають підтримати енергетичний фронт держави:

Просимо всіх клієнтів підтримати енергетиків у боротьбі на енергофронті. Для цього споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії зранку із 06:00 до 11:00 та ввечері із 17:00 до 23:00. Бізнес – обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.
Читати "Моя Київщина" у Telegram