#

На Київщині жінка "під кайфом" керувала автівкою

02.03.2021 13:45
На Київщині жінка "під кайфом" керувала автівкою
Фото з місця події

Сьогодні, 2 березня, правоохоронці села Чайки зупинили на Житомирській трасі водійку з ознаками наркотичного сп’яніння та знайшли у неї амфетамін

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку " Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

У селі Стоянка, що на 21 км автодороги Київ — Чоп, інспектори зупинили 34-річну жінку за кермом автомобіля Mazda, жительку Київщини, через те, що ця машина була у розшуку.

Спілкуючись із водійкою, поліцейські виявили у неї явні ознаки наркотичного сп’яніння. Інспектори запропонували жінці пройти огляд на стан сп’яніння у медзакладі у встановленому законом порядку, однак отримали категоричну відмову.

Цікаво, що після цього порушниця повідомила: має при собі дві пластикові ємкості з білою порошкоподібною речовиною. З її слів — це амфетамін для власного вживання.

Від патрульних водійка отримала адміністративний протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

Оскільки порушниця мала заборонені речовини, на місце події викликали слідчо-оперативну групу поліції для подальшого з’ясування обставин.

Також нагадаємо, що в місті Обухів сталася бійка, де в одного з учасників правоохоронці знайшли небезпечні речовини.

May be an image of одна або кілька осіб та текст

May be an image of автомобіль



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: