#

На Київщині зупинили двох нетверезих трактористів (ФОТО)

06.05.2020 13:10
На Київщині зупинили двох нетверезих трактористів (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 5 травня, на території Київської області правоохоронці зупинили та відсторонили від керування двох п’яних трактористів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Борисполя" у Faсebook.

Близько 11-ї години ранку, на 91-кілометрі автодороги М-03 "Київ – Харків – Довжанський". Під час спілкування та перевірки документів поліцейські виявили у водія трактора МТЗ-82.116 ознаки алкогольного сп’яніння. 51-річний чоловік погодився пройти огляд на місці зупинки. Результат – 1,1 проміле.

Незабаром, увагу патрульних привернув трактор БЕЛАРУС-82.1, оскільки його водій під час зміни руху не ввімкнув показник повороту. Інспектори зупинили трактор і під час спілкування виявили ознаки алкогольного сп’яніння у керманича. 32-річний водій також погодився пройти огляд на місці зупинки. Результат – 0,51 проміле.

На обох водіїв поліцейські склали відповідні адміністративні матеріали та відсторонили їх від керування. А їх транспортні засоби передали під розписку тверезим водіям.

Також нагадаємо, що 5 травня в Борисполі до правоохоронців зателефонував місцевий житель та розповів, що на одному з  подвір'їв, в ямі, жінка тримає чоловіка та не випускає його.



Читати "Моя Київщина" у Facebook