#

На Обухівщині в магазинах дітям продають цигарки

14.08.2020 19:10
На Обухівщині в магазинах дітям продають цигарки
Фото з місця події

У місті Обухів та Українка працівники ювенальної превенції провели рейд серед суб’єктів підприємницької діяльності щодо заборони продажу неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Обухівський відділ поліції ГУНП в Київській області" у Faсebook.

Поліцейські перевірили близько 15 таких магазинів та кіосків та задокументували 2 факти продажу тютюнових виробів особам, які не досягли 18-річного віку. На продавців таких закладів було складено адміністративні протоколи за ч.2 ст.156 КУпАП.

Також під час відпрацювання працівники ювенальної превенції провели профілактичні бесіди із адміністраторами та продавцями таких закладів. Правоохоронці нагадали про відповідальність за порушення норм чинного законодавства України у сфері продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів і за порушення встановленого законом порядку перебування дітей у розважальних закладах чи закладах громадського харчування.

Також нагадаємо, що 10 серпня у селі Засупоївка Яготинського району рейдери вдерлися на територію ТОВ ВАК "Нова технологія" та захопили його.

Читати "Моя Київщина" у Facebook