#

На річці Козинка продовжуються самовільні днопоглиблювальні роботи (ВІДЕО, ФОТО)

08.10.2020 17:00
На річці Козинка продовжуються самовільні днопоглиблювальні роботи (ВІДЕО, ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 7 жовтня, на річці Козинка, що в селі Козин Обухівського району, оперативна група Київського рибоохоронного патруля в черговий раз виявила самовільні днопоглиблювальні роботи на землях водного фонду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Управління Державного агентства рибного господарства у Києві та Київській області".

При огляді місця було зафіксовано екскаватор, який продовжував здійснювати днопоглиблювальні роботи на землях водного фонду, незважаючи на те, що у підприємства відсутнє погодження з Держрибагентством та інша дозвільна документація для проведення даних робіт.

Тож рибпатрульні повторно викликали працівників Нацполіції для проведення слідчо-оперативних дій. Відеодокази та фотофіксація факту порушення будуть долучені до матеріалів справи кримінального провадження.

Відповідно до п. 5 Постанови Кабінету Міністрів України від 12 липня 2005 року № 557 «Про затвердження Порядку видачі дозволів на проведення робіт на землях водного фонду» суб'єкт господарювання має узгодити питання видачі дозволу з державними органами рибного господарства.

Згідно з ст. 9 Закону України «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів» суб’єкт господарювання надає на розгляд та погодження до Державного агентства рибного господарства України Робочий проєкт, який регламентує проведення певних видів робіт на землях водного фонду.

Нагадаємо, що впродовж минулої доби на спецлінію "102" надійшло два повідомлення про викрадення транспортних засобів – вантажівки у місті Бориспіль та легковика в Обухові.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: