#

На території Білоцерківської громади запрацювали одразу три поліцейські станції (ФОТО)

21.09.2021 08:45
На території Білоцерківської громади запрацювали одразу три поліцейські станції (ФОТО)
Фото з місця подій

Учора, 20 вересня, одразу три поліцейські станції урочисто відкрили в Узинській, Гребінківській та Маловільшанській територіальних громадах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Білоцерківське районне управління поліції" у Facebook.

У селищі Гребінки та селах Макіївка і Озерна шість поліцейських офіцерів громади отримали ключі від службових приміщень та автомобілів.

В урочистостях взяли участь начальник Головного управління поліції Київщини Андрій Нєбитов, начальник Управління превентивної діяльності Борис Бреус, начальник Білоцерківського районного управління поліції Михайло Пелех зі своїм заступником Олексієм Ковбасою та начальник  сектору взаємодії з громадою відділу превенції  Білоцерківщини Віктор Квятківський. Крім цього, були присутні голови територіальних громад, їх заступники та інші представники кожної ТГ.

Очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов офіційно відкрив кожну з поліцейських станцій, відзначив поліцейських офіцерів громади та вручив свідоцтва про закінчення відповідних курсів спеціалізації. Генерал поліції подякував головам громад, які долучилися до такого проєкту, що говорить про відповідальне ставлення до своїх мешканців. У подальшому присутні оглянули приміщення поліцейських станцій та оцінили, в яких умовах працюватимуть поліцейські офіцери громади.

Генерал поліції зазначив:

Такий поліцейський неодмінно подбає про безпеку мешканців територіальної громади 24/7, завжди буде поруч, завдяки чому першим прийде на допомогу та стане на захист. Наша співпраця у напрямку безпеки. Головне, що ми разом і нас об’єднує спільна мета – дбати про безпеку громади.

Нагадаємо, що 16 вересня неподалік села Томилівка Білоцерківського району сталася ДТП, учасницею якої стала багатодітна вагітна жінка.



Читати "Моя Київщина" у Telegram