#

На Володарщині затримали психопата, який вбив жінку два роки тому (ФОТО)

23.05.2018 05:30
На Володарщині затримали психопата, який вбив жінку два роки тому (ФОТО)

Сьогодні, стало відомо, що працівники управління карного розшуку спільно з оперативниками Володарського відділення поліції затримали 38-річного чоловіка, який близько двох років тому вбив та закопав свою знайому

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку ГУ Національної поліції в Київській області у Facebook.

Трагедія сталася в селі Пархомівка Володарського району.

Учора підозрюваний вказав місце, де приховав тіло. Рештки направлено на детальне дослідження з метою з’ясування причини та дати смерті. Виявилося, бездиханну жінку він закопав на території присадибної ділянки її свекрухи. Конфлікт між загиблою та місцевим жителем виник після розпиття спиртних напоїв у будинку, де вона на той час мешкала.

Проте ані співмешканець, ані свекруха-пенсіонерка жінку не шукали, бо на момент трагедії були з нею в поганих стосунках. В селі про покійну ходила погана слава, жінка не спілкувалася з власною матір’ю та була позбавлена батьківських прав.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Підозрюваного затримано. Наразі він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Відомо, що чоловік перебуває на обліку у лікарів через психічні розлади.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: