#

На Згурівщині затримали зухвалого грабіжника

19.01.2021 11:55
На Згурівщині затримали зухвалого грабіжника
Фото з мережі Інтернет

До працівників поліції звернулася жінка, яка пояснила, що поблизу селища Згурівка невідомий напав на неї та вимагав гроші

Потерпіла - 48-річна місцева жителька, яка поверталася з роботи додому. Перелякана жінка віддала зловмиснику останні 100 грн. Після цього грабіжник зник у невідомому напрямку.

Поліцейські провели низку оперативно-розшукових заходів та затримали зловмисника. Ним виявився 28-річний житель Згурівщини, який нещодавно повернувся з місця позбавлення волі.

Грабіжника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від чотирьох до шести років.

Вирішується питання про оголошення підозри затриманому. Запобіжний захід обере суд.

Також нагадаємо, що в селі Крюківщина Києво-Святошинського району зловмисник напав на продавчиню місцевого магазину - наніс удари палицею по голові та відкрито викрав гроші у сумі майже 2,5 тисячі грн з каси крамниці, після скоєного нападник втік з награбованим в невідомому напрямку.

Зображення може містити: одна або кілька осіб, люди стоять, дерево, автомобіль та надворі

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: