#

Начальник поліції Київщини завітав до курсантів Національної академії внутрішніх справ (ФОТО)

30.09.2022 15:30
Начальник поліції Київщини завітав до курсантів Національної академії внутрішніх справ (ФОТО)
Фото з місця події

Днями начальник Головного управління Національної поліції у Київській області Андрій Нєбитов відвідав першокурсників Національної академії внутрішніх справ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту Поліція Київської області у Facebook.

Поліцейський завітав до першокурсників, які навчаються за спеціальністю "Правоохоронна діяльність" з підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції НАВС. Андрій Нєбитов приєднався до ранкової пробіжки та сніданку, після чого поспілкувався з курсантами.

Очільник поліції області під час зустрічі висловився:

Пишаюсь тим, що в такий складний період для нашої країни ви обрали нелегку професію, яка іноді вимагає надлюдських зусиль. Радий, що є молоде поповнення. Національна поліція - це багатотисячний колектив. Можливо, звання у нас різні, посади різні і відповідальність різна, але головне те, що ми об‘єднанні однією метою: служити Українському народу і захищати нашу Батьківщину.

Під час заняття Андрій Нєбитов поспілкувався і курсантами про діяльність поліцейських під час воєнного стану, розказав про діяльність кримінальної поліції та період відновлення. Він сказав:

Вагомий внесок кримінальна поліція зробила саме під час евакуаційних заходів. Для деяких це просто вивезти людей, а для кримінальної поліції – проведення фільтраційних заходів, бо важливо, щоб на нашу територію не потрапили диверсанти, колаборанти і злодії, а також отримати максимально від людей інформацію.

Також лектор розповів цікаві факти та продемонстрував відео, зроблене правоохоронцями під час окупації частини Київщини.

Нагадаємо, що іноземця, що перевищив термін перебування в Україні та українця з наркотичною речовиною виявили прикордонники Київщини.





Читати "Моя Київщина" у Telegram