#

Народний депутат облради Глиняний розказав партійному сайту про секрети успіху

17.08.2020 10:45
Народний депутат облради Глиняний розказав партійному сайту про секрети успіху
Леонід Глиняний

У четвер, 13 серпня, управлінець високого європейського  ґатунку, меценат та народний депутат Леонід Глиняний розповів про успіх та способи його досягнення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Європейська Солідарність"

Зазначимо, що під керівництвом Глиняного модернізовано й успішно працюють найбільші підприємства Київщини – ТОВ "Сквирський комбінат хлібопродуктів" (випускає продукцію під ТМ Сквирянка, знану в 70 країнах), ТДВ "Шамраївський цукровий завод", які впевнено відчинили вікно у світ і стали візитною карткою Сквирського району та й України загалом на міжнародному ринку харчових продуктів. З 2016 року виборці Сквирського району довірили йому представляти їх інтереси у Київській обласній раді VII скликання.

Окрім того, відомий широкому загалу як меценат, який підтримує галузі освіти, охорони здоров’я, культури, талановиту молодь, соціальні проекти.

Треба усім прагнути ефективно працювати, з повною відповідальністю та віддачею. І починати треба з найменшого – зі свого дому, подвір’я, села, міста. Так цементується держава, так закладають фундамент успіху, – впевнено зазначає депутат.
Ми постійно працюємо над розвитком підприємств, збільшуючи щорічно свою присутність на ринку продуктів харчування. За останні 10 років об’єми заготівлі зерна ТОВ "Сквирський комбінат хлібопродуктів" збільшився майже в півтори рази, об’єм виробленої продукції – в 4 рази. Вже декілька років поспіль ми утримуємо лідерські позиції у виробництві круп’яної продукції під ТМ "Сквирянка", відомої за межами не тільки Київської області, а й України. Є чим похвалитись і в роботі Шамраївського цукрового заводу, який має значні успіхи в обробітку землі та переробці сировини власно вирощеної. Провівши у 2013 році реконструкцію цукрозаводу, отримали змогу вже в 2014 році в двічі збільшити об’єми переробленого цукрового буряку та вийти на рекордний для цього підприємства показник виготовленого цукру 22 тисяч тон. Ну і зрозуміло, що все це підкріплюється чималими інвестиціями, без яких не можливо іти вперед, – наголосив Леонід Глиняний.

За словами Леоніда Глиняного, усе це дає можливості займатись значною благодійною роботою, на яку щорічно управлінець виділяє близько 2 мільйонів гивень власно зароблених коштів.

Леонід зауважує, що багато уваги приділяє підростаючому поколінню, яке повинно гармонійно розвиватися, відчуваючи піклування дорослих про їх майбутнє. З цією метою розроблена та здійснюється програма підтримки дитячих закладів Сквирщини, творчих, спортивних колективів, обдарованих дітей. За його ініціативи та підтримки ТОВ "Сквирський комбінат хлібопродуктів" вже шостий рік на Сквирщині  проходить відкритий конкурс "Здорові діти – здорова нація".

За словами депутата, молодим розголоссям звучить на Сквирщині відкритий всеукраїнський молодіжний фестиваль патріотичної пісні "Шамраївські зорі", який започатковано в 2015 році з метою відродження національних традицій, популяризації у молодіжному середовищі української патріотичної пісні.

Звичайно, дбаємо і про підтримку колективі юних спортсменів. До речі, Сквирщина відома юними чемпіонами України з гандболу, призерами з міні-футболу. Із задоволенням підтримуємо їх, допомагаємо із придбанням форми, спортивного інвентарю, поїздками на змагання. Допомагаємо з організацією всеукраїнських змагань з авіамодельного спорту, який 2 роки проходить в м.Біла Церква за ініціативи Чемпіонів Світу Іллі та Дмитра Редюків. Усе це ми робимо свідомо. Адже від того, як ми подбаємо про розвиток дітей і молоді сьогодні, залежить наше спільне успішне завтра, – резюмував депутат Київської обласної ради від "Європейської Солідарності".

Нагадаємо, що за вісім місяців 2020 року на дорогах Київщини унаслідок ДТП постраждали 263 пішоходи, 46 із них, на жаль, загинули.



Читати "Моя Київщина" у Telegram