#

Настав час зривати "рожеві окуляри" з російського народу (ФОТО, ВІДЕО)

27.02.2022 13:57
Настав час зривати "рожеві окуляри" з російського народу (ФОТО, ВІДЕО)
Наслідки попадання ворожого снаряду в житловий будинок у Бородянці

Уже четверту добу поспіль українці поширюють в соцмережах інформацію з доказами російської агресії, щоб громадяни РФ зрозуміли, яку політику підтримують

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на ситуацію в країні.

Україна вже четверту добу поспіль відбиває атаку російських окупантів – обстріли, бомбардування, втрати серед мирного населення. Список військових злочинів Путіна та його поплічників зростає у геометричній прогресії.

Однак, російські телеканали зображують "трошки" іншу картинку. Тому журналісти зібрали фото та відеодокази, щоб росіяни побачили страшну правду. Треба показати світу і самим громадянам росії, що їх війська обстрілюють мирні міста, вбивають жінок та дітей. Тож усі, хто мовчить, однозначно стають спільниками вбивць.

Нагадаємо, що сьогодні, 27 лютого, декілька годин тому окупанти напали на місто Бородянка. Нелюди обстрілюють житлові будинки, є поранені та загиблі.

Крім цього, у місті Буча, під Києвом, місцеві жителі не припиняють фіксувати обстріли та підпали будинків.


Уночі, 27 лютого, російські орки нанесли удар, балістичною ракетою в нафтобазу на Крючках.

25 лютого генеральний прокурор України Ірина Венедіктова поінформувала, що російські військові допустили влучання уламків від, ймовірно, систем залпового вогню "Град" в одне з приміщень дитячого будинку в місті Ворзель.

Після таких доказів особливо цинічно виглядають повідомлення, наприклад, російських блогерів та зірок російського шоу-бізнесу.


Читати "Моя Київщина" у Telegram