#

Наталія Баласинович йде на вибори аби продовжити розвиток Васильківщини (ВІДЕО)

19.10.2020 09:50
Наталія Баласинович йде на вибори аби продовжити розвиток Васильківщини (ВІДЕО)
Наталія Баласинович

П’ять років поспіль Васильківську районну раду очолює Наталія Баласинович, тож які суттєві зміни їй вдалося втілити у пристоличному районі  за свою каденцію

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

П'ять років поспіль Васильківську районну рада очолює Наталія Баласинович.  Медицина – одне з питань, якими переймалася райрада протягом п’яти років. І в цьому напрямку була пророблена кропітка робота.

Не абияких змін зазнало і пологове відділення районної лікарні, яке відремонтували і осучаснили. Варті уваги і оновлені сільські амбулаторії та ФАПи. Зокрема, будівництво трьох амбулаторій новітнього європейського зразка. Амбулаторії мають палати денного стаціонару із сучасним ремонтом та меблями. В окремих населених пунктах медики амбулаторій загальної практики сімейної медицини були забезпечені службовим житлом.

Окрім медицини, пріоритетними в роботі райради за каденцію Баласинович були й питання освіти. Вдалося відремонтувати школи, дитсадки та суттєво змінити освітній простір.

Не залишилися без уваги і інші галузі. На Васильківщині було проведено капітальні ремонти мережі закладів культури, які налічують понад 90 установ.

Основні напрямки, на яких тримається добробут громади, це якісна медицина, освіта та соціальний захист, – вважає Наталія Баласинович.

Нагадаємо, що 12 жовтня на трасі Київ-Одеса поблизу селища Гребінки Васильківського району сталася подвійна смертельна дорожньо-транспортна пригода.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: