#

Навчальні заклади Київщини отримають нові шкільні автобуси (ФОТО)

13.08.2020 15:23
Навчальні заклади Київщини отримають нові шкільні автобуси (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Перша заступниця голови Київської обласної ради Тетяна Семенова повідомила, що в межах обласних освітянських програм було придбано 60 шкільних автобусів та планується закупівля цьогоріч ще 35

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Тетяни Семенової у Facebook.

За словами Тетяни Семенової, 60 автобусів придбали в межах програми "Шкільний автобус", яка діяла з 2015 по 2017 роки. На закупівлі було витрачено майже 82 мільйони гривень. А це понад 37 мільйонів гривень з державного бюджету, більш як 33 мільйони  – кошти обласного бюджету та понад 11 мільйонів  - видатки місцевих бюджетів.

Також, цьогоріч заплановано закупівлю ще 35 шкільних автобусів у співфінансуванні, а саме виділено майже 29 мільйонів гривень державної субвенції та 15 млн з обласного бюджету.

До того ж, чиновниця надала перелік освітніх закладів, в які планується придбання автобусів. Серед них навчальні заклади Білоцерківського, Васильківського, Макарівського, Тетіївського, Києво-Святошинського, Бориспільського, Обухівського та інших районів.

Нагадаємо, що під керівництвом заступника голови Київської облдержадміністрації Євгена Калініна відбулося засідання постійно діючої комісії з питань поводження з безхазяйними відходами.



Читати "Моя Київщина" у Facebook