#

Незабаром в Ірпені з’явиться сучасний скейт-парк (ВІДЕО)

20.08.2021 14:30
Незабаром в Ірпені з’явиться  сучасний скейт-парк (ВІДЕО)
Фото з місця події

28 серпня на набережній Ірпеня з’явиться ще одне місце для активного відпочинку – скейт-парк

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ITV".

Ідею створити скейт-парк в Ірпені запропонували учасники Молодіжної ради міста. За цей час проєкт затвердився, а тільки-но отримали кошти на його реалізацію – одразу залучили спеціалістів і приступили до роботи.

Радник Ірпінського міського голови, депутат міськради від партії "Нові Обличчя" Андрій Литвинов розповів:

У нас справді дуже багато молоді, вони катаються на bmx-велосипедах, на скейтах, на роликах. Але професійно вчитися цьому й кататися із задоволенням нема де. Тому ми відразу цю ідею підтримували, і ось він уже майже закінчений.

Площа скейт-парку повністю відповідає європейським стандартам: 32 м у довжину та 18 – у ширину. Перш ніж збирати конструкцію, готують основу. Увесь процес триває близько місяця. Скейт-парк може вмістити до 20 людей одночасно. Уся площа розділена на три зони: дві для скейтерів і одна для велосипедистів.

Виконроб компанії "Right Park" Сергій Клєвін зазначив:

Аir-зона, street-зона і ще одна street-зона. Три окремі зони, на яких може по 5-6 людей одночасно кататися, незаважаючи одне одному.

До завершення монтажу скейт-парку залишилися лічені штрихи. І вже 28 серпня на набережній будуть святкувати відкриття нового спортивного простору в Ірпені.

Нагадаємо, що ірпінський парк "Незнайка"» стане однією з 10 локацій, на яких у День Незалежності будуть встановлювати національний рекорд "Наймасовіша презентація-дегустація торта".


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: