#

Ніхто не може сказати, чи доживе партія "Слуга народу" до наступних виборів, - Василевська-Смаглюк

09.11.2022 12:15
Ніхто не може сказати, чи доживе партія "Слуга народу" до наступних виборів, - Василевська-Смаглюк
Ольга Василевська-Смаглюк

­Нардепка Ольга Василевська-Смаглюк у розмові зі журналістами натякнула, що до наступних виборів у парламент можливе створення нової політичної сили з прив’язкою до президента

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Главком".

Василевська-Смаглюк розповідає:

Доведеться підтягувати потужних кандидатів, а згідно з довоєнними рейтингами я вибори на своєму окрузі виграю. Враховуючи, що у мене є команда з декількох десятків людей, перевірених війною, впевнена, у мене буде з ким і куди йти. Але розглядаю я себе як людину, яка прийшла з президентом Зеленським і хоче йти з ним далі, якщо він, звісно, вирішить балотуватись на другий термін.

Також за словами нардепки,  нині просто під носом у президента, який зайнятий війною, відбувається "зрада і ганьба". Дійшло до того, що обласна організація "слуг" на Київщині фактично працює на головного конкурента Василевської на минулих парламентських виборах – екс-"регіонала" Ярослава Москаленка. А він тепер очолює в облраді фракцію "За майбутнє". 

Нагадаємо, що ТОВ "Будівельно-інвестиційна група "Атлант", власниками якої є колишні члени "Партії регіонів", буде ремонтувати житловий будинок у Гостомелі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram