#

Обласний штаб "Слуги народу" нав'язує сумнівних кандидатів до Фастівської ОТГ, - ЗМІ

25.08.2020 18:50
Обласний штаб "Слуги народу" нав'язує сумнівних кандидатів до Фастівської ОТГ, - ЗМІ
Аліна Ничик

Нещодавно у Мережі з’явилася інформація про те, що відома адвокатка Аліна Ничик, яка мала балотуватися на посаду голови Фастівської ОТГ від "Слуги народу", відмовилася йти на вибори від партії Президента через неприхований тиск з боку обласного штабу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Фастів.News.City". 

За словами адвокатки, після згоди йти на вибори від "Слуги народу" вона отримала повноваження щодо здійснення виборчого процесу.

Я народилася, виросла та працюю у Фастові, тому проблеми нашого міста і тепер – об’єднаної громади – знаю добре. Почали відбирати кандидатів до партійного списку – і тут почалося незрозуміле…, - каже Аліна Ничик.

Адвокатка вважає, що правильний підбір чесних та фахових кандидатів – запорука успіху, адже тільки так можна зробити багато чого корисного для всієї громади. Однак з боку обласного штабу почався неприхований тиск.

То того треба включити до списку, то іншого. А коли почали дивитися, кого нам "спускають" згори, з’ясувалося, що майже всі вони зі шлейфом. Хто у Партії регіонів був не на останніх ролях, хто по місту має незадовільну репутацію, - розповідає жінка.

За словами жінки, її команда ухвалила рішення про виключення всіх антирейтингових осіб зі списку, що, очевидно, дуже не сподобалося обласному штабу партії. У "Слузі народу" категорично "наполягали" на обов’язковому включені "потрібних" людей до списку.

Після такого конфлікту Аліна Ничик відмовилася балотуватися на посаду голови Фастівської ОТГ від партії Президента та заявила про свої наміри все ж йти на вибори вже зі своєю командою.

Нагадаємо, що у Фастові відбулося засідання міського оперативного штабу з координації дій щодо недопущення поширення та розповсюдження на території міста випадків захворювань, спричиненим коронавірусом COVID-19, на якому вирішили віднести місто до "жовтої" зони карантину

Читати "Моя Київщина" у Telegram