#

Обухівські правоохоронці викрили злочинців-крадіїв

16.01.2024 15:50
Обухівські правоохоронці викрили злочинців-крадіїв
Фото з місця події

Обухівські правоохоронці спільними зусиллями з колегами з Бориспільщини викрили дует злочинців-крадіїв

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Хроніки Обухова.

Правоохоронці затримали двох 48-річних чоловіків, котрі систематично вчиняли крадіжки з приватних домоволодінь. Про злочин поліцію повідомив потерпілий.

До поліції звернувся потерпілий із повідомленням про викрадення його цінностей з будинку. Поліцейські з’ясували, що правопорушники, скориставшись відсутністю господаря, проникли до житла шляхом віджиму вікна та привласнили 150 тисяч гривень.

- йдеться у повідомленні поліції Київської області.

Під час злочинної діяльності фігуранти використовували автомобіль, номерні знаки якого постійно змінювали на підроблені іноземної реєстрації.

У ході обшуків поліцейські виявили та вилучили речові докази і знаряддя скоєння злочину: грошові кошти у сумі майже 100 тисяч доларів і понад 65 тисяч гривень, ювелірні прикраси, чорнові записи з особистими даними підприємців, металеві відмички. Крім цього, наразі встановлена причетність зловмисників до 5 аналогічних випадків у Київській та Черкаській областях.

Викрили злочинну діяльність оперативники управління карного розшуку спільного зі співробітниками Обухівського та Бориспільського управлінь.

Їм загрожує до 8 років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання запобіжних заходів.

Нагадаємо, що захисниця засудженого до 7-ми років ув'язнення за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.114-2 КК України, тобто за поширення інформації про розміщення Збройних Сил України, просить для підзахисного 2 роки умовно

Читати "Моя Київщина" у Facebook