#

Очільник Київщини Володін зустрівся з бізнесменами області

16.09.2021 14:00
Очільник Київщини Володін зустрівся з бізнесменами області
Фото з місця події

Сьогодні, 15 вересня, голова Київської ОДА Василь Володін та Гетьманка Центральночеського краю Чеської республіки Петра Пецкова зустрілись із представниками бізнес-спільноти області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської ОДА.

Розмова відбулась у неформальній атмосфері. До неї також долучились посол Чеської Республіки в Україні Радек Матула та представники чеської делегації.

Василь Володін зауважив:

Ключовою темою нашого обговорення стало підвищення інвестиційної привабливості Київщини та налагодження зв’язків із чеськими партнерами. Зустріч минула продуктивно, тож, переконаний, що наш регіон зацікавить чехів як перспективний майданчик для реалізації різних ініціатив. Завдяки інвестпроєктам у нас з’являються нові робочі місця для жителів, впроваджуються інноваційні форми виробництва, а це в свою чергу позитивно впливає на рівень життя і розвиток усієї Київщини. Тож разом із командою завжди готові до конструктивного діалогу з іноземними партнерами.

Також зауважується, що Петра Пецкова сьогодні також відвідала Зону відчуження, ознайомилась з містами Чорнобиль і Прип’ять та музеєм "Зірка Полині", а також завітала до глемпінг-містечка "Eventpark".

Нагадаємо, що у Бориспільському районі СБУ викрила та заблокувала схему незаконного видобутку та продажу піску в промислових масштабах.

Читати "Моя Київщина" у Telegram