#

Очільник МВС Монастирський заявив, що під час посиленої служби поліції обмежень прав людей не буде

15.02.2022 12:00
Очільник МВС Монастирський заявив, що під час посиленої служби поліції обмежень прав людей не буде
Денис Монастирський

В ефірі програми "Право на владу" міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський заявивив, що під час посилення режиму несення служби Національної поліції України обмежень конституційних прав громадян не буде

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Lb.ua".

Денис Монастирський сказав:

Жодних обмежень прав громадян, як то права на мітинги, звичайно, не буде. Такі обмеження вводяться лише тоді, коли в країні впроваджено режим воєнного стану. Поки що про це не йдеться. І я впевнений, що об'єднавшись, ми усі зможемо пройти цей непростий час.

Очільник МВС також попросив водіїв ставитися з розумінням до того, що перевірка транспортних засобів проводитиметься частіше.

Також зауважується, що до 19 лютого 2022 року особовий склад Національної поліції України переведено на посилений режим несення служби.

Монастирський раніше заявив, що у неспокійний час, коли панують тривожні настрої, збільшується ймовірність зростання рівня злочинності.

Нагадаємо, що народний депутат Микола Бабенко та секретар Білоцерківської міськради Дмитро Киришун звернулися до жителів міста, у зв’язку із можливістю повномасштабного війського наступу з боку Росії.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: