#

Офіційно: Кулеба знову очолив Київську ОВА (ФОТО)

21.05.2022 16:30
Офіційно: Кулеба знову очолив Київську ОВА (ФОТО)
Олексій Кулеба

Сьогодні, 21 травня, Володимир Зеленський підписав указ № 353/2022 про призначення Олексія Кулеби головою Київської обласної державної адміністрації

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на офіційне інтернет-представництво Президента України, іншим указом він звільнив із цієї посади Олександра Павлюка.

У повідомленні наголошується, що Олександр Павлюк, який очолював Київську ОВА, допоміг  посилити взаємодію між військовими, виконавчою владою та органами місцевого самоврядування в регіоні.

Саме під час його головування Київська область була повністю звільнена від російських окупантів, а після цьогорозпочалася робота з відновлення інфраструктури регіону, зокрема розмінування території, розчищення завалів, відновлення дорожньої та критичної інфраструктури, повернення електропостачання, води та газу в будинки на територіях, що були під окупацією.

Нагадаємо, що 19 травня Європарламент ухвалив резолюцію, де закликає ЄС списати борги Україні, а також посилити санкції щодо росії та конфіскувати заморожені активи російських олігархів.

 

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: