#

Омбудсмени Австралії та Великої Британії побували в Ірпені (ФОТО)

13.12.2022 08:30
Омбудсмени Австралії та Великої Британії побували в Ірпені (ФОТО)
Фото з місця події

У суботу, 10 грудня, з нагоди Міжнародного дня прав людини Ірпінь відвідали омбудсмен Австралії, президент Міжнародного інституту омбудсмена Кріс Фільд та парламентський омбудсмен з охорони здоров’я Великої Британії Роберт Беренс

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "ITV".

Разом з іноземною делегацією в місто приїхав Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець. У супроводі керуючого справами виконавчого комітету Ірпінської міськради Дмитра Негреші гості оглянули зруйновані житлові квартали в мікрорайоні СМУ, Центральний будинок культури, стадіон "Чемпіон" і"цвинтар" розстріляних автівок.

Дмитро Негреша прокоментував:

Вкотре переконуюся, що емоції від фото і емоції від реальної картини, яку бачиш на власні очі – це різні речі. Кожного разу, зустрічаючи делегації, я акцентую увагу і прошу про розголос. Про відбудову маленьких міст потрібно думати саме зараз, адже після перемоги це буде довше та складніше! Щиро дякую за підтримку України!

Нагадаємо, що міністр оборони, міністр закордонних справ та міністр економіки Словацької Республіки відвідали місто-герой Ірпінь.





Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: