#

Організатором збройного конфлікту в Українці став росіянин, - поліція (ФОТО)

12.09.2020 11:27
Організатором збройного конфлікту в Українці став росіянин, - поліція (ФОТО)
Фото з поліції

Сьогодні, 12 вересня, співробітники карного розшуку поліції Київщини затримали 32-річного громадянина Російської Федерації, який став організатором конфлікту, у результаті якого сталася стрілянина біля кафе у місті Українка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Нагадаємо, що стрілянина в одному із кафе міста сталася 2 вересня. Група невідомих осіб приїхала на автівках із Києва та влаштували конфлікт, який переріс у стрілянину з травматичної зброї.

Пізніше Андрій Нєбитов повідомив, що в справі фігурують 22 підозрюваних, у тому числі й громадяни Російської Федерації. Згодом Андрій Нєбитов додав, що причиною конфлікту стали побутові відносини.

Пізніше, 8 вересня, у мережі з’явилися фото зловмисників, які влаштували стрілянину. У мережі також обговорювали бездіяльність поліції у розкритті цієї справи, були припущення, що правоохоронці замість встановлення особи стрілка звинувачують випадкових свідків та людей, яких взагалі на місці не було.

Однак сьогодні, 12 вересня, у пресслужбі поліції повідомили, що організатора збройного конфлікту все ж затримали. Ним виявився раніше судимий 32-річний росіянин. Схопили зловмисника у місті Київ, де він переховувався від правоохоронців.

Встановлено, що саме цей чоловік прибув зі столиці і під час інциденту з травматичної зброї поранив двох жителів міста Українка, за життя яких у боролися лікарі.

Наразі іноземець затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України і знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Вирішується питання щодо оголошення йому підозри за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до семи років. Запобіжний захід для затриманого обере суд.

Оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення та затримання усіх учасників стрілянини біля кав’ярні, досі тривають.  


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: