#

Підлеглі Світового та Коряка білоцерківські патрульні крім хабарів рятують білок (ФОТО)

04.04.2024 11:56
Підлеглі Світового та Коряка білоцерківські патрульні крім хабарів рятують білок (ФОТО)
Фото з місця події

Вчора, 3 квітня, у Білій Церкві патрульні супроводили до ветеринарної клініки чоловіка, який знайшов травмовану білку на дорозі і намагався їй допомогти

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на канал "Біла Церква-БЕЗ ТАБУ".

Учора на вулиці Київській патрульні помітили припаркований автомобіль з увімкненою аварійною сигналізацією. Інспектори зупинились та запитали у водія, чи потрібна йому допомога. Керманич тримав у руках поранену білку. Чоловік пояснив, що побачив на дорозі травмовану тварину і хотів доставити білку до ветеринара, однак не знав, куди саме звернутись. Оскільки водій був схвильований, а поліцейські на той момент не мали виклику, інспектори супроводили чоловіка до ветеринарної клініки, де передали тваринку лікарям.

На жаль, підлеглі Світового та Коряка є героями не лише таких гуманних акцій, адже вчора, 3 квітня, білоцерківський поліцейський був затриманий під час отримання 15 тис доларів США за "відмазування" від проходження служби.

Нагадаємо, що детективи ТУ БЕБ у Київській області спільно з іншими правоохоронцями викрили групу осіб, які налагодили масштабну схему з продажу нелегально виготовлених сигарет.


Читати "Моя Київщина" у Telegram