#

Поліцейські Київщини врятували двох малолітніх "мандрівників" (ФОТО)

09.07.2020 08:40
Поліцейські Київщини врятували двох малолітніх "мандрівників" (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 8 липня, бориспільські та чайківські патрульні повернули рідним двох 9-річних хлопчиків, які загубилися та блукали трасою

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Першого згубу, який рухався лісосмугою в напрямку Києва, помітили патрульні села Чайки. Правоохоронці дізналися, що розгублений хлопчик родом із Сумщини.

Патрульним вдалося з'ясувати телефон мами хлопчика, яка повідомила, що відправила сина на канікули до родичів. Через невеликий проміжок часу юного "мандрівника" забрала тітка.

Другий випадок трапився на автодорозі Київ – Харків – Довжанський, поблизу села Іванків Бориспільського району. Патрульні побачили дитину, яка була без супроводу дорослих. Інспекторам 9-річний хлопчик повідомив, що їде до мами у Київ.

Також поліцейським вдалося дізнатися, що мандрівник на час карантину проживає з бабусею в Баришівському районі, куди його й доправили.

Нагадаємо, що загалом за пів року на Київщині сталося 6087 дорожньо-транспортних пригод, з них 882 з потерпілими, в яких 147 осіб загинули (серед яких 5 дітей) та 1113 отримали травми.


Читати "Моя Київщина" у Telegram