#

Поліцейських Київщини навчали надавати меддопомогу постраждалим у надзвичайних ситуаціях (ФОТО)

26.01.2022 20:45
Поліцейських Київщини навчали надавати меддопомогу постраждалим у надзвичайних ситуаціях (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 26 січня, начальник ДУ "Територіального медичного об'єднання МВС України по Київській області" Юрій Сак провів для поліцейських Київщини лекцію про основні правила надання першої медичної допомоги при ушкодженнях різного типу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Нацполіції.

Лікар розповів правоохоронцям про комплекс найпростіших, термінових та необхідних заходів, які проводяться до прибуття лікаря, доставки потерпілого в медичний заклад чи під час надзвичайних ситуацій, і спрямовані на відновлення і збереження  життя та здоров'я потерпілого.

Юрій Сак акцентував авагу на екстрених заходах, які потрібно вжити, якщо у потерпілого є ознаки порушення дихання, а також розповів про особливості надання  першої допомоги при ранах і кровотечах: способи зупинки кровотеч та правила і прийоми накладання пов’язок на рани. 

У пресслужбу наголошують, що знання основ медичної допомоги, та набуті практичні вміння надважливі для поліцейських, бо вони допоможуть врятувати не одне життя та здоров’я.

Нагадаємо, що очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін зауважив, що Київщина досі залишається без обласного бюджету через чергове  відтягування сесії облрадою.



Читати "Моя Київщина" у Telegram