#

Поліція встановила ще одного окупанта, який брав участь у вбивстві чоловіка в Ірпені

23.09.2022 20:28
Поліція встановила ще одного окупанта, який брав участь у вбивстві чоловіка в Ірпені
Олександр Тимофєєв

Україна підозрює росіянина Олександра Тимофєєва у порушенні законів та звичаїв війни за попередньою змовою групою осіб у поєднанні з умисним вбивством

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Судовий репортер".   

Тимофєєв зареєстрований у селі Грибулі Псковської області РФ. Слідство установило, що він у складі російської армії брав участь у збройній агресії у місті Ірпінь.

На території ЖК Green Yard військовий та його товариші 5 березня вбили людину. Вони проникли до однієї з квартир на вулиці Катерини Білокур 4-В та виявили всередині трьох місцевих жителів. Окупанти вивели людей на вулицю, а одного з чоловіків повели до під’їзду сусіднього будинку.

Він мав проукраїнську позицію, за що окупанти почали бити жертву руками і ногами. Далі чоловіка зв’язали у горизонтальному положенні і скотили по схилу до тильної сторони сусіднього будинку. Потім один із російських солдатів, який досі невстановлений, зробив сім пострілів у потерпілого.

Нагадаємо, що до суду скеровано обвинувальні акти стосовно 10 солдатів російської армії, які били, катували мирних мешканців у Бучі та погрожували їм вбивством.

Читати "Моя Київщина" у Facebook