#

Президент України звернувся до українців та громадян РФ (ВІДЕО)

24.02.2022 10:52
Президент України звернувся до українців та громадян РФ (ВІДЕО)
Володимир Зеленський

Володимир Зеленський звернувся до українців, а також до жителів Росії з дуже важливими словами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на інтернет-представництво Президента України Володимира Зеленського.

У своєму звернені Володимир Зеленський сказав, що більшість країн готує проти Росії санкції та стоїть на боці України.

Також Президент запевнив, що наша країна посилює обороноздатність та стійкість. Також він зауважив, що Польща та Литва підтримують надання Україні статусу кандидата на членство в ЄС.

Далі Володимир Зеленський змінив мову спілкування. Він став говорити російською мовою. Його звернення адресувалося громадянам Росії, які вірять, що Україна нищить свій народ.

Президент Зеленський почав говорити, що телефонував до Володимира Путіна, але той у відповідь тільки мовчав. Також він став зауважувати, що українці та росіяни абсолютно різні народи, але це не означає, що вони мають ворогувати. За його словами, українці мають самі будувати своє майбутнє.

Ще Зеленський наголосив, що російські ЗМІ перекручують усю інформацію про Україну та закликав тверезо дивитися на події.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський звернувся до світових лідерів, щоб створити  антипутінську коаліцію у зв’язку з початком широкомасштабного наступу Росії на Україну.


Читати "Моя Київщина" у Telegram