#

При будівництві Київської обхідної дороги замість кожного зрізаного дерева висадять нове

07.04.2021 11:31
При будівництві Київської обхідної дороги замість кожного зрізаного дерева висадять нове
Фото з мережі Інтернет

Замість кожного зрубаного дерева заради будівництва Київської обхідної дороги "Укравтодор" пообіцяв висадити нове, йдеться про 40 гектарів лісу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Unian.ua".

Ці ліси Київського і Клавдієвського лісгоспів розташовані між дорогами М-07 Київ - Ковель і М-06 Київ - Чоп.

Обіцянка компенсувати кожне знищене дерево "Укравтодор" опублікував після того, як на загрозу знищення лісів звернула увагу українському природоохоронна група.

Крім цього, в Агентстві розповіли про реалізацію проєкту. Передбачається, що Київська обхідна складе маршрут-півкільце навколо Києва довжиною близько 150 км, який буде починатися від дороги М-07 Київ - Ковель і через дороги М-05 Київ - Одеса, Н-01 Київ - Знам'янка, Н-08 Бориспіль - Маріуполь , М-03 Київ - Харків - Довжанський, обхід міста Бровари виводити до дороги М-01 Київ - Чернігів - Нові Яриловичі.

Дві ділянки ще проєктуються, на дві - вже оголошений тендер. Перші проєкти очікується отримати влітку, після чого і почнеться будівництво.

У наших планах, при наявності стабільного фінансування, завершити будівництво Київської обхідної дороги вже через 4-5 років. Це допоможе розвантажити столицю від транспорту і дати можливість транзитним автомобілям комфортно пересуватися по країні, - наголошується у повідомленні.

Також нагадаємо, що Укравтодор планує відремонтувати 13 км дороги Р-03 – Північно-східний обхід столиці, у Бориспільському районі вже почалося асфальтування.

Читати "Моя Київщина" у Facebook