#

Прикордоннику з Київщини "світить" 10 років за збут наркотиків

08.09.2020 16:52
Прикордоннику з Київщини "світить" 10 років за збут наркотиків
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 8 вересня, слідчі ДБР повідомили про підозру в зберігані та збуті наркотиків на території Київщини контролеру комендантської групи авіаційної ланки однієї з авіаційних ескадрилей Державної прикордонної служби України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "СтопКор".

Наразі встановлено, що підозрюваний разом із колегою та цивільними особами на території Київської області збували наркотичні засоби у великих розмірах. Так під час обшуку житлового приміщення одного з фігурантів виявлено та вилучено канабіс.

Прикордонника-"наркобізнесмена" затримали вчора, 7 вересня, під час ініційованого ДБР збуту в місті Київ. Наразі триває досудове розслідування, зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до 10 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що між Київською обласною держадміністрацією та Українською Асоціацією операторів зв'язку "Телас", мобільними операторами "Київстар", Vodafone Україна і lifecell було підписано меморандум з метою прискорення розвитку на території Київської області якісного мобільного зв'язку 3G та 4G.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: