#

Прокуратура Київщини викрила посадовця гемологічного центру України на одержанні хабара (ФОТО)

24.07.2020 18:50
Прокуратура Київщини викрила посадовця гемологічного центру України на одержанні хабара (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 24 липня, завдяки діям прокуратури Київської області  заступника директора Державного гемологічного центру України викрито на одержанні неправомірної вигоди

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Прокуратура Київської області" у Faсebook.

За даним слідства, посадовець, використовуючи своє службове становище, вимагав та отримав від суб’єкта господарювання неправомірну вигоду в сумі 3 000 доларів США за надання виписки з реєстру Державного гемологічного центру України про реєстрацію власних і торгівельних назв дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного і декоративного каміння з родовищ України.

Його затримано в порядку ст. 208 КПК України прокурорами спільно з СУ ГУНП в Київській області та ДСР НП України після одержання другої частини неправомірної вигоди в сумі 1 500 доларів США.

Наразі проводяться невідкладні слідчі дії, затриманому готується повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, що ЧАЕС отримала окремий дозвіл від Державної інспекції ядерного регулювання України на дослідно-промислову експлуатацію першого пускового комплексу НБК.


Читати "Моя Київщина" у Telegram