#

Псевдомінер із Білоцерківщини проведе за ґратами щонайменше 2 роки (ВІДЕО)

22.02.2022 15:54
Псевдомінер із Білоцерківщини проведе за ґратами щонайменше 2 роки (ВІДЕО)
Фото з місця подій

Поліцейські задокументували псевдомінера столичного вокзалу – ним виявився житель села Гута Білоцерківського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Білоцерківське районне управління поліції" у Facebook.

21 січня близько 12-ї години на спецлінію поліції "102" зателефонував чоловік. Заявник представився жителем селища Глеваха та повідомив про замінування Київського південного залізничного вокзалу.

Поліція провела комплекс заходів щодо перевірки дійсності такої інформації. Згодом правоохоронці Білоцерківщини встановили особу псевдомінера. Ним виявився житель села Гута Білоцерківського району. Як з’ясувалося, у минулому він мав проблеми із законом за пограбунок та незаконне зберігання наркотичних засобів.

25-річний пояснив свій вчинок так:

Хочу потрапити до в’язниці, бо набридло проживати з батьками.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Нагадаємо, що у Сквирській громаді судитимуть чоловіка за незаконну рубку дерев – збитки державі становлять 172 тис грн.


Читати "Моя Київщина" у Telegram