#

П’яний керманич без прав намагався відкупитися від чайківських патрульних

04.06.2021 12:15
П’яний керманич без прав намагався відкупитися від чайківських патрульних
Фото з місця події

Учора, 3 червня, водій у стані алкогольного сп’яніння, позбавлений права керування, намагався відкупитися від патрульних села Чайки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що інспектори зупинили водія автомобіля Nissan X-Trail за порушення ПДР.

Під час спілкування та перевірки документів 58-річного водія поліцейські встановили, що в березні цього року чоловіка вже позбавили права керування. Також вони помітили, що керманич має ознаки алкогольного сп'яніння.

На пропозицію пройти огляд на стан сп'яніння чоловік відмовився, проте вирішив спробувати відкупитися відразу від всіх адміністративних матеріалів.

Патрульні попередили керманича, що пропозиція чи надання неправомірної вигоди службовій особі – це кримінальна відповідальність. Однак, чоловік продовжував наполягати на хабарі.

Охоронці порядку склали відповідні матеріали на керманича: протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) та постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування водієм, позбавленим права керування таким транспортним засобом) КУпАП. Після чого викликали слідчо-оперативну групу на місце пригоди для фіксації пропозиції неправомірної вигоди та встановлення всіх обставин цієї справи.

Нагадаємо, що біля села Ходосівка знаходиться ландшафтний заказник "Чернечий ліс", який хочуть знищити забудовники.

Читати "Моя Київщина" у Telegram