#

Рятувальники Київщини ліквідували 19 пожеж в екосистемах (ФОТО)

06.03.2023 10:40
Рятувальники Київщини ліквідували 19 пожеж в екосистемах (ФОТО)
Фото з місця подій

Впродовж двох діб рятувальники Київщини залучалися до ліквідації 19 пожеж в природних екосистемах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Київській області.

3 березня о 16:34 до оперативно-диспетчерської служби Бориспільського району надійшло повідомлення про загорання трав’яного настилу у м. Бориспіль, поблизу вул. Бабкіна. Пожежу локалізовано о 16:55 та повністю ліквідовано о 17:03.

4 березня об 11:58 до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району надійшло повідомлення про загорання трав’яного настилу у м. Ржищів, на вул. Зарічній, Ржищівської територіальної громади. О 12:35 пожежу локалізовано та о 12:45 повністю ліквідовано.

О 12:17 до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району надійшло повідомлення про загорання очерету у м. Кагарлик на вул. Південній Кагарлицької територіальної громади. Пожежу локалізовано о 13:05 та повністю ліквідовано о 13:15.

В цей же день, о 14:08 до оперативно-диспетчерської служби Броварського району надійшло повідомлення про загорання трав'яного настилу у с. Квітневе, Калинівської територіальної громади. Пожежу локалізовано о 14:30 та повністю ліквідовано 14:40.

Служба порятунку закликає громадян суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі у природних екосистемах: не розводити відкритий вогонь біля лісової зони, в полях, не залишати недопалки та сірники на сухій трав’янистій підстилці, не випалювати сміття та рослинні залишки.

Нагадаємо, що у Бучанській громаді невідомі підпалили степ.

На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять, вогонь та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: 1 особа та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять, вогонь та на відкритому повітрі

Читати "Моя Київщина" у Telegram