#

Шалімов: навіть космічний майданчик можемо збудувати

13.08.2020 13:24
Шалімов: навіть космічний майданчик можемо збудувати
Володимир Шалімов

В одному із своїх інтерв'ю голова правління ПрАТ "Агробудмеханізація" Володимир Шалімов розповів про зведення сучасної школи у Софіївській Борщагівці та заявив про готовність до будівництва будь-якої складності

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Трудова справа".

За словами Володимира Шалімова, у новозбудованій школі є стадіон із хорошим покриттям, бігові доріжки, трибуни на тисячу місць та навіть сучасне освітлення, яким керує комп’ютер, та сцена, для якої закупили чудове звукове обладнання. Зауважимо, що школа вийшла дуже яскрава – з кольоровими стільцями в їдальні, пуфами у коридорах і муралами на стінах.

До того ж, голова "Агробудмеханізації" розповів, що наразі компанія готова до будівництва будь-якого об'єкту, який буде корисним для України.

Дайте нам завод чи фабрику будь-якої складності. Космічний майданчик? Справимося, а що там будувати? Ми атомні станції будували, а тут космічний майданчик!, - каже Шалімов.

Варто зауважити, що щороку компанія отримує запрошення для будівництва за кордоном, однак Володимир Шалімов наголошує, що пріоритет для нього – виключно Україна.

Нагадаємо, що "Слуга народу" хоче, щоб на місцевих виборах у голови Борщагівської ОТГ йшов Роман Гах.

Читати "Моя Київщина" у Telegram