#

Щодня вибухотехніки поліції знешкоджують десятки боєприпасів на Київщині (ВІДЕО)

02.04.2022 09:00
Щодня вибухотехніки поліції знешкоджують десятки боєприпасів на Київщині (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Голова Нацполіції Ігор Клименко повідомив, що кожного дня вибухотехніки продовжують знешкоджувати нерозірвані боєприпаси на території Києва та Київської області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Національна поліція України" у Facebook.

Упродовж березня на території Києва та Київської області фахівці вибухотехнічної служби Національна поліція України спільно з колегами із ДСНС України вилучили та знищили близько 10 тисяч боєприпасів різного виду. 

Серед них - нездетоновані тактичні ракети, авіаційні бомби, велика кількість артилерійських боєприпасів та ручних гранат. Крім цього, в одному з районів столиці виявили та знешкодили дрон-камікадзе окупантів, який був у бойовій готовності. 

Вибухотехніки поліції майстерно вивели небезпечний апарат із ладу, вилучивши бойові частини. Нерозірвані боєприпаси фахівці контрольовано знищують у спеціально відведених місцях. 

У дописі йдеться:

Якщо ви помітили підозрілий предмет, не наближайтеся до нього і не намагайтеся самостійно перенести чи розібрати. Це смертельно небезпечно! Повідомляйте про знахідку через чат-бот Кіберполіції у Телеграм @ukraine_avanger_bot або телефонуйте до територіальних підрозділів поліції.

Також про правила поведінки із нерозірваними снарядами можна дізнатися на сайті, який створений Нацполіцією спільно з колегами з Англії. 

Нагадаємо, що 1 квітня в Генштабі сповістили, що українські військові знищили техніку окупантів в районі зосередження ворога на Київському напрямку.


Читати "Моя Київщина" у Facebook